Ons Centrum

Vanaf 1990 geef ik mijn yogalessen in Heerenveen.  Altijd heb ik zalen kunnen huren en daar was ik ook tevreden mee. Maar mijn droom was een eigen Yogacentrum. In 2013 kreeg ik de gelegenheid deze droom waar te maken. Toen kreeg ik deze  prachtige ruimte in mijn schoot geworpen. De droom werd nog mooier omdat mijn levenspartner Roelien Dekker (liefdevolhelen.nl) haar Healingpraktijk ook in dit centrum wilde vestigen. Ons centrum ligt in het dorpje Oudeschoot (dat grenst aan Heerenveen-Zuid). Op 6 september 2014 was de feestelijke opening, die we samen met familie, vrienden, buren, cursisten en cliënten hebben gevierd. Een hartverwarmende middag die we nooit meer zullen vergeten.

In ons centrum hebben we verschillende ruimtes. Een Yoga ruimte waar ik mijn yogalessen en yogaworkshops geef. En een Healing ruimte die Roelien gebruikt voor healingen en coaching en waar ze soms ook zat te schrijven aan haar boek Liefdevol Organiseren. Daarnaast beschikken we over een ontmoetingsruimte met grote eettafel en sofa, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een kopje thee of koffie kunnen drinken. De ontmoetingsruimte is tevens geschikt voor bijeenkomsten met kleine groepen.

Zie hier de agenda van ons Yoga & Healing centrum

Fairtrade certificaat ontvangen!

Op 9 mei 2015 hebben we voor ons Yoga & Healing centrum van wethouder Coby van der Laan een Fairtrade certificaat ontvangen, samen met zes andere Heerenveense ondernemers. Wij zijn de eerste zeven, daarna volgenden nog veel meer ondernemers en organisaties ons voorbeeld. Inmiddels is Heerenveen uitgeroepen tot Fairtrade gemeente! Door producten te verkopen of gebruiken waarvoor een eerlijke prijs is betaald, zowel uit de eigen streek als van ver weg. Wij gebruiken veel van die Fairtrade producten (én biologisch, duurzaam, maatschappelijk verantwoord) in ons centrum en zijn dan ook erg blij met dit certificaat.